Vision og mission for skolen

TilbageUdskriv

Lindehøjskolens vision og mission

Lindehøjskolen – et liv i læring

Forstået som 2 dimensioner:

1. Iboende - Dvs. man lærer, mens man er på skolen

2. Fremtidsrettet - Den enkelte elev forlader skolen med en bevidsthed om, at læring er vigtig livet igennem

Lindehøjskolen – et liv i læring

Dette er skolens vision. En vision vi skal stræbe efter, en vision vore mål for arbejdet er indrettet på at nå i retning af.
Visionen skal forstås i 2 dimensioner.

Det ene niveau drejer sig om det daglige arbejde, den daglige undervisning, hvor det er vigtigt, at alle elever lærer noget, udvikler sig, og er bevidste om at dette rent faktisk foregår med dem selv og kammeraterne.
Ligeledes er det væsentligt, at eleverne/børnene forstår at deres opgave og arbejde er at lære noget, hvorfor deres egen aktivitet mangefacetteret indstilles på dette.

Det andet niveau handler om, at enhver elev, der forlader Lindehøjskolen efter 9. kl. ved, at det er vigtigt at lære mere og videre gennem ungdoms- og voksenlivet. Man skal lære livet igennem. Med en bevidsthed og viden om dette er der basis for, at der omkring den enkelte elev kan sættes høje faglige mål, der skal indfris som afsæt for arbejdet på en ungdomsuddannelse efter Lindehøjskolen.

Lindehøjskolen er en moderne folkeskole i lokalområdet i Herlev.
Dvs. der til stadighed er fokus på nye trends, der har betydning for læring
Vi ser tingene i et udviklingsperspektiv
Vi har fokus på børnenes læring og dannelse, ja hele udvikling som en del af fællesskabet

Lindehøjskolens opgave